Design stagiair

Solliciteer nu

Design stagiair

Bij Energize zoeken we een design stagiair
die ons team komt versterken.

Full-time · Amsterdam

Wie ben jij?

Heb jij de ambitie om de beste designer te worden? Dan ben je bij Energize aan het juiste adres. Jij wordt meer dan enthousiast van innovatie en branding in de online en offline wereld. Pixelperfect is echt jouw ding. Je bent sociaal, leergierig en hebt voldoende kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign. En misschien ben je, net als wij, al lekker aan het experimenteren met Midjourney en andere AI tools! 

Wie zijn wij?

Energize is het activatiebureau voor verdiende aandacht waar slimme campagnes, digitale activaties en creatieve content worden gecreëerd. Vanuit ons kantoor aan de Amsterdamse Schinkel werken we met een super energiek team aan de opdrachten voor onze leuke klanten. En dat gaat lekker! Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die flink de handen uit de mouwen wil steken. Maar, die na een drukke werkdag ook nog zin heeft in een drankje aan onze keukenbar.

Wat bieden we jou?

We hebben een leuk kantoor in Amsterdam en elke dag geniet je een bijzonder uitgebreide lunch, met op vrijdag een vers visje en de lekkerste koffietjes. Van stevige espresso's tot havercappuchino's, net wat jij wilt. Je werkt met een groep superenergieke collega’s aan gave projecten van bekende merken. Om de maand gaan we met z'n allen op uitje tijdens de Energize Night. Van een avondje jeu de boule, tot een padelclinic of blowkarten op het strand - het kan allemaal. En niet onbelangrijk: je krijgt natuurlijk een stagevergoeding. 

Klinkt goed, toch? Reageer dan op deze stageplek en deel een jouw CV, motivatie en een inspirerend portfolio! 

Het startmoment is in overleg. En good to know: vanaf oktober werken we vanaf ons spliksplinternieuwe kantoor van Happy Horizon op de Ellermanstraat in Amsterdam.